04.12.2022 |
Territoris.cat

Una casa de Cervià de les Garrigues, primer premi del concurs 'Les Garrigues en flor'

La convocatòria tanca amb èxit de participació, amb 15 pobles de la comarca i 70 persones inscrites

Premis Les Garrigues en Flor_CC Garrigues 4 interior
Foto de grup d'alguns dels premiats al concurs de les Garrigues
Una casa de Cervià de les Garrigues, primer premi del concurs 'Les Garrigues en flor'

El Consell Comarcal de les Garrigues ha fet aquest divendres l'entrega de premis del concurs comarcal per embellir els pobles de la comarca Les Garrigues en flor, al raval de les Flors de Vinaixa. El president del Consell Comarcal, Antoni Villas, i l'alcalde de Vinaixa i vicepresident del Consell Comarcal, Jordi Sarlé, han estat els encarregats de donar els premis.

En la categoria de millor casa, el primer premi ha anat a parar a una casa del carrer Nou de Cervià de les Garrigues i el segon premi ha estat per a una casa del carrer Castell de Juncosa.Premis Les Garrigues en Flor_CC Garrigues 1 texte

Pel que fa a la categoria de millor carrer, el premi ha estat per al raval de les Flors de Vinaixa, on ha tingut lloc l'entrega de premis. En aquesta mateixa categoria, el jurat ha decidit atorgar un accèssit al carrer Apere del Cogul.

El Consell Comarcal tanca la campanya 'Les Garrigues en flor' amb l'entrega de premis a Vinaixa

El premi per votació popular que s'ha fet a través de la pàgina de Facebook de Turisme del Consell Comarcal de les Garrigues ha anat a parar al carrer Claver de Cervià de les Garrigues.

Les Garrigues en flor es va celebrar del 20 al 28 de maig, amb 15 pobles de les Garrigues participants, 70 persones inscrites entre tots els pobles i molts més participants que no es van inscriure al concurs però van participar en la campanya engalanant carrers i cases.Premis Les Garrigues en Flor_CC Garrigues texte 2

En la seva intervenció, el president del Consell, Antoni Villas, ha explicat que "l'objectiu de la campanya ha estat des del primer moment que la gent i els veïns dels nostres municipis participessin i que, amb una acció tan simple com posar flors a les cases, ens puguem sentir orgullosos de les Garrigues i dels pobles on vivim, convertint-los en uns pobles més agradables per viure-hi i també per ser visitats". Pel que fa a la participació, Villas ha destacat que "la campanya ha estat un èxit, entre tots hem fet que durant aquests dies les Garrigues fossin en boca de tothom".

Una casa de Cervià de les Garrigues, primer premi del concurs 'Les Garrigues en flor'
comentaris