Castelldans solidari, amb una recollida de joguines i suport a la Marató de TV3

El vessant solidari del municipi de les Garrigues també passa per les activitats en suport de la Marató de TV3 amb la projecció de la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’, el vídeo divulgatiu de TV3 de la Marató i el vídeo promocional de Castelldans ‘Castelldans Terra Verge Extra’

L’Associació de Joves Lo Portal de Castelldans ©AjCastelldans
photo_camera L’Associació de Joves Lo Portal de Castelldans ©AjCastelldans

L’Associació de Joves Lo Portal de Castelldans, van participar aquest dissabte en la campanya de Creu Roja ‘Els seus drets en joc’, una iniciativa en la qual també va participar lOficina Jove de les Garrigues. Els joves van convocar al veïnat a la Sala de la Llar on va tenir lloc un berenar solidari, que va servir com argument per la recollida de joguines.

El vessant solidari del municipi de les Garrigues també passa per les activitats en suport de la Marató de TV3, que arrenca aquest diumenge a 2/4 de sis de la tarda, amb la projecció de la pel·lícula ‘Padre no hay más que uno 3’, el vídeo divulgatiu de TV3 de la Marató i el vídeo promocional de Castelldans ‘Castelldans Terra Verge Extra’. Els assistents a la projecció hauran d'aportar 5 euros que es destinaran íntegrament a la Marató.

El dia 17 de desembre, la xarxa d’associacions de Castelldans han organitzat una sèrie d’activitats a partir de les 16.30 de la tarda, que inclou jocs infantils, berenar popular, actuacions musicals, sortejos, un homenatge al recentment desaparegut Bep de la Torre (amb descobriment d’una placa a la sala de cinema en honor als seus anys de dedicació a la projecció de cinema al poble), sopar i actuacions del grup de versions ‘DeNoche’ i els Djs Russi i RoyG.

Comentaris