Conferència i debat sobre les infraestructures viàries N240 i AP2 a Juneda

L'l'ADPN La Banqueta i l’Ateneu Popular Garriguenc organitzen una conferència sobre les infraestructures viàries N240 i AP2, el proper divendres, 9 de gener, a les 21:30 hores al Complex Cultural de Juneda.

Manifest N-240 Prou Morts
photo_camera Imatge de l'acte recent de signatura del manifest Prou Morts a la N-240 a les Borges Blanques.

L'Associació de Defensa del Patrimoni Natural La Banqueta i l’Ateneu Popular Garriguenc organitzen una conferència sobre el Desdoblament de la carretera N240 versus Alliberament del peatge de l'autopista AP2, a càrrec de Ramon Queralt Boldú, ambientòleg i membre de l'Ateneu Popular Garriguenc, el proper divendres, 9 de gener de 2015 a les 21:30 hores al Complex Cultural de Juneda, en col·laboració amb l’Ajuntament de Juneda.


Seguidament, tindrà lloc un debat amb la participació de l’alcalde de Juneda, Antoni Villas; l’ambientòleg Ramon Queralt; i l’enginyer de Camins, Canals i Ports i membre de l'ADPN La Banqueta, Eduard Álvarez; que estarà moderada pel president de l'ADPN La Banqueta, Eduard Porta.

Aquesta taula rodona debatrà els avantatges i els inconvenients de cadascuna de les opcions i les possibles repercussions ambientals, socials i econòmiques per als junedencs.

Comentaris