La banda Echoes of Pink Floyd, rendeix tribut a la psicodèlia en el concert a Juneda

Echoes of Pink Floyd, va sorgir l'any 2016 integrada per nou músics, que es van proposar de retre tribut a la banda de culte amb extrema fidelitat, un projecte que traslladen a l'escenari acompanyat d'un espectacle visual amb llums, fum, làsers i efectes de so
Echoes of Pink Floyd en concert, arxiu
photo_camera Echoes of Pink Floyd en concert, arxiu

Els barcelonins Echoes of Pink Floyd, porten aquest dissabte a Juneda la música d'arrels psicodèliques i progressives de la banda britànica que van liderar Roger Waters, i Syd Barrett. El concert tindrà lloc al Teatre Foment del municipi de les Garrigues a partir de les vuit del vespre, amb un repertori de més de dues hores, que farà un recorregut pel repertori de Pink Floyd. El preu de l'entrada és de 18 euros - 14 euros per als Amics del Teatre i 8 euros per als menors de 30 anys -.

Echoes of Pink Floyd, va sorgir l'any 2016 integrada per nou músics, que es van proposar de retre tribut a la banda de culte amb extrema fidelitat, un projecte que traslladen a l'escenari acompanyat d'un espectacle visual amb llums, fum, làsers i efectes de so. Tot plegat es completa amb diversos vídeos de pel·lícules i videoclips de Pink Floyd, així com de muntatges propis, projectats en una gran pantalla. 

Els nostàlgics, i apassionats del rock progressiu, escoltaran temes com Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here, Time, Another Brick In The Wall, Comfortably Numb, Dogs o MoneyHigh Hopesentre molts altres.

Echoes of Pink Floyd

Echoes of Pink Floyd

La formació va arrencar de la iniciativa de cinc músics, professionals i semiprofessionals, tots fans i seguidors de la banda, procedents de diferents formacions vinculades al rock o al blues, que es van marcar l'objectiu de mantenir viva la flama de la banda britànica, conscients que no tornarien a trepitjar un escenari. Actualment integren la formació Juanma Álvarez (guitarres, veu), Quim Fernández (guitarres, veu), Eduard Deulofeu (piano, orgue, sintetitzadors), Joan-Francesc Mataró (baix, veu), Miquel Àngel Palleiro (bateria), Annie Red (veus), Júlia Zeon (veus), Noemí Buesule (veus) i Esther Martínez (saxo).

Comentaris