Aquest Nadal els comerciants de les Borges repartiran 3.000 euros en vals de compra

L'Agrupació de Comerciants han lliurat un robot de cuina, una aspiradora intel·ligent, un telèfon mòbil i una tauleta, dues cafeteres, una impressora, una barra de so, un centre de planxat i un reproductor multimèdia
L'entrega de premis, als compradors de les Borges Blanques ©Territoriscat
photo_camera L'entrega de premis, als compradors de les Borges Blanques ©Territoriscat

L'Agrupació de Comerciants de les Borges Blanques va dur a terme la campanya ‘Soc qui més compra’, com a preludi, del que es preparava per a les festes nadalenques. Durant el mes de novembre els establiments de la capital de les Garrigues ha dut a terme un seguiment dels clients que més han comprat en els seus establiments, i els deu que han fet més gasto se'ls ha premiat amb un seguit d'electrodomèstics.

Aquest dissabte l'Agrupació de Comerciants han lliurat un robot de cuina, una aspiradora intel·ligent, un telèfon mòbil i una tauleta, dues cafeteres, una impressora, una barra de so, un centre de planxat i un reproductor multimèdia, a les deu persones que més despesa han fet als comerços del municipi. Per ordre de puntuació cadascun dels premiats ha pogut triar el regal que més l'hi agradava.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de les Borges, Jordi Ribalta, ha valorat molt positivament la campanya, destacant l'àmplia participació, amb 365 persones que han registrat punts a l’aplicació, i un total de 41 comerços adherits. Ribalta ha destacat que la majoria de participants eren de les Borges, a la vegada que hi ha hagut compradores i compradors de tots els municipis de les Garrigues, i algunes persones participants de Mollerussa, Tàrrega i Lleida, entre altres municipis.

Presentació de la campanya de Nadal

El cartell de la campanya de Nadal a les BorgesL'Agrupació de Comerciants de les Borges ha donat inici a la campanya de Nadal, una oferta que repartirà un total de 3.000 euros en premis, fins al pròxim 5 de gener, entre les persones que facin les compres al municipi.

Els clients rebran una butlleta cada cop que facin una compra en un dels establiments adherits, que hauran de complimentar amb les seves dades i dipositar-la en l'urna que s’ha col·locat davant de l’Ajuntament.

Els sorteigs es duran a terme el dia 11 de desembre, en què es repartiran 7 vals de 100 euros; el dia 18 de desembre, en què es repartiran 6 vals de 100 euros; el dia 24 de desembre, en què se sortejaran 4 vals de 100 euros i un val de 200 euros; el dia 31 de desembre, en què es repartiran 4 vals de 100 euros i un val de 200 euros i, finalment, el dia 5 de gener, en què se sortejaran 2 vals de 100 euros i un val de 300 euros.

Comentaris