18.04.2021 |
Territoris.cat

Èxit de participació en la VI edició del Concurs de Pintura de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Sisè Concurs de Pintura Infantil pels infants de les Garrigues, amb un gran èxit de participació, unes 600 obres presentades, que es troben exposades a la Sala de Bótes del celler.

VI Concurs Pintura Infantil Angel Ros
La inauguració de l'exposició del VI Concurs Pintura Infantil de Mas Blanch i Jové.
Èxit de participació en la VI edició del Concurs de Pintura de Mas Blanch i Jové

Mas Blanch i Jové ha celebrat el seu Sisè Concurs de Pintura Infantil pels nens i nenes de les Garrigues, amb un gran èxit de participació, unes 600 obres han estat presentades i es troben exposades actualment a la Sala de Bótes del celler, on també es troba la increïble pintura Entre el Cel i la Terra de Gregorio Iglesias, una colossal obra de 60 metres que va ser pintada durant més de 2 mesos enmig de la Vinya dels Artistes.

Les obres es poden visitar tots els dissabtes i diumenges de 11 a 14 hores i el lliurament de premis als guanyadors es farà el dia 19 de desembre, a les 6 de la tarda. Després del lliurament de premis s'oferirà vi, torrons i refrescs a tots els assistents a l’acte, que tindrà entrada lliure i gratuïta.

Tots aquells participants que vagin a veure els seus dibuixos durant els dies i hores establerts rebran un petit obsequi i els pares que els acompanyin una copa d'un dels vins Saó. Mas Blanch i Jové en la seva aposta pel territori i per l'art va crear aquest concurs per incentivar als més petits de la comarca a dibuixar i pintar.

Èxit de participació en la VI edició del Concurs de Pintura de Mas Blanch i Jové
comentaris