La Fira de l’Oli de Juncosa espera vendre més de 171.000 litres d’oli aquest cap de setmana

Presentació Fira Oli Juncosa intieor
photo_camera Presentació del certamen, aquest dilluns a la Diputació de Lleida

La Fira de l’Oli i Productes d’Elaboració Artesana de Juncosa de les Garrigues celebrarà el cap de setmana vinent el seu 10è aniversari amb la previsió de superar el rècord assolit l'any passat, amb 171.000 litres d'oli venuts. Així ho va manifestar aquest dilluns el president de la Cooperativa, Enric Mateu, en el marc de la presentació del certamen realitzada a la Diputació de Lleida i que va comptar també amb la participació del diputat Enric Mir, i de l’alcalde de Juncosa, Lluís Dalmau. 

El certamen oferirà tallers i parades sobre l’oli i d’altres productes d’elaboració artesana, a més de promocionar els atractius de la població mitjançant tota mena d’activitats

Organitzada per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre de Juncosa i per l’Ajuntament amb el suport del Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya (CCOC) i la Diputació de Lleida, la fira pren el relleu de la de Maials, celebrada el cap de setmana passat. Es desenvoluparà en dues jornades, tot i que el gruix de la mateixa arribarà diumenge.

Dissabte hi ha programat un únic acte, consistent en un taller per fer dolços d’oli, a càrrec del CCOC i amb la participació dels nens de l’escola. Ja el diumenge, després de la inauguració es farà el tradicional esmorzar popular al pati de la Cooperativa, on a més durant tot el matí es podrà comprar oli, com també a les parades ubicades a la plaça, on també es vendran productes d’elaboració artesana. També hi ha programada una exposició a l’entrada de la Casa de la Cultura i un dinar a la Sala del Ball organitzat per l’Oli Les Cabanes Futbol Sala Juncosa.

comentaris