La Fira de l’Oli i les Garrigues continuarà l’aposta per la internacionalització

El president del Patronat Fira de les Garrigues i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha exposat la intenció dels organitzadors de mantenir l’estratègia de fer venir comercialitzadors internacionals de productes agroalimentaris de qualitat al certamen de l’any vinent.

PUBLIC matí Fira (18-01-2015)
photo_camera Els visitants van omplir el recinte de la 52a Fira de l'Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues.

El president del Patronat Fira de les Garrigues i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, ha ampliat aquest matí el seu balanç d’aquesta 52a Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, exposant la intenció dels organitzadors de mantenir l’estratègia de fer venir comercialitzadors internacionals de productes agroalimentaris de qualitat al certamen de l’any vinent, arran de les bones sensacions obtingudes, els potents contactes generats i la satisfacció dels productors que han participat en la Missió Comercial Inversa d’aquesta edició. A més, Mir ha declarat que tenen la voluntat de continuar incorporant innovacions i millores al certamen per adaptar-lo i fer-lo encara més útil a les necessitats actuals dels sectors oleícola i vitivinícola garriguencs per continuar amb el camí que ha portat a l’èxit de resultats obtinguts.

L’alcalde de les Borges també ha remarcat que són conscients que queden aspectes a corregir, desprès d’aquests 4 darrers anys en els que la Fira ha crescut en repercussió, prestigi i, per tant, en nombre de visitants, com la necessitat d’habilitar noves zones d’aparcament properes al recinte firal, a més de facilitar l’accés dels vehicles a l’hora de carregar l’oli i la resta de productes adquirits, ja que amb més de 70.000 visites i 63.000 litres d’oli venuts, s’han assolit unes xifres que ho fan necessari.

Mir ha valorat molt positivament que els restaurants i allotjaments de la comarca s’hagin omplert del tot, i ha destacat que aquesta ja no és una fira comarcal com abans, sinó que s’ha situat com a indiscutible referent nacional, la capital verge extra. Segons el president del patronat, la millora de la imatge, l’augment de l’interès informatiu que genera el certamen en mitjans de tota Catalunya i la gestió més professional aconseguits els darrers anys, han permès iniciar el camí de la internacionalització, sobre el que a partir d’ara s’ha de continuar progressant.

Mir ha anunciat que en les properes setmanes els organitzadors es reuniran amb els expositors per valorar el certamen i analitzar les innovacions que es vol continuar introduint-hi.

Comentaris