28.01.2022 |
Territoris.cat

Gran nit d’activitats al Parc del Terrall aquest dissabte, 18 de juliol a les Borges

Les Borges viurà aquest dissabte, 18 de juliol, una de les nits d’estiu més esperades al Parc del Terrall, a partir de les 21 hores. 

Concurs de Pesca Nocturna a les Borges 2014
El VII Concurs de Pesca Nocturna a les Basses del Terrall de les Borges Blanques.
Gran nit d’activitats al Parc del Terrall aquest dissabte, 18 de juliol a les Borges

Les Borges viurà aquest dissabte, 18 de juliol, una de les nits d’estiu més esperades al Parc del Terrall, a partir de les 21 hores. Les activitats començaran amb una ballada de sardanes amb xocolatada inclosa, per a celebrar el 17è aniversari de la Colla Brut Natura. A la mateixa hora, començarà el III Mercat a la Fresca que organitza l’Agrupació de Comerciants de les Borges, amb 11 parades, mojitos gratis, servei de bar i restauració i un gran aparador comercial. A les 23 hores, els Jardins del Terrall acolliran la tradicional cantada d’havaneres amb rom cremat, a càrrec del grup Veles i Vents de Calafell, organitzada pels Amics del Terrall; i a la Placeta es celebrarà el sorteig de la I Ruta de la Tapa, amb importants premis. 

Finalment, a partir de les 23:30 hores, quan està previst que finalitzi el Mercat a la Fresca, començarà el VIII Concurs de Pesca Nocturna a les Basses del Parc borgenc, organitzat per l’Associació d’Amics del Terrall. La competició s’allargarà fins a les set de la matinada i inclourà un ressopó amb coca de recapte i refrescos per a tots els participants, dels quals els deu pescadors que aconsegueixin més quilos de peix rebran diferents articles de pesca com a premi. Totes les activitats comptem amb el recolzament de l’Ajuntament de les Borges Blanques.
A més de la coincidència d’aquests quatre actes que faran que el Parc del Terrall concentri una gran activitat el dissabte a la nit, els amants de la cultura també podran començar a gaudir aquest mateix divendres, a les 22 hores, amb el concert gratuït també als Jardins del Terrall de la violinista ucraïnesa Ala Voronkova, acompanyada del guitarrista Sergi Vicente, en el marc del IV Les Garrigues Guitar Festival.
En darrer lloc, l’intens cap de setmana tindrà el seu colofó el diumenge, 19 de juliol, a les 20 hores a la Placeta del Terrall, amb la segona Ballada de Sardanes a la Fresca, organitzada per l’Agrupació Sardanista de les Borges Blanques, amb la Cobla Vents de Riella d’Agramunt.
 

Gran nit d’activitats al Parc del Terrall aquest dissabte, 18 de juliol a les Borges
comentaris