25.02.2021 |

La Granadella inaugura el seu Punt d'Informació Juvenil

L'acte tindrà lloc demà i comptarà amb la delegada de Joventut a Lleida, Anna Feliu a més de l'actriu de Torebesses Aïda Flix i el dissenyador gràfic Jordi Calvís
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) està ubicat a la tercera planta del Centre Cívic.
El Punt d’Informació Juvenil (PIJ) està ubicat a la tercera planta del Centre Cívic.
La Granadella inaugura el seu Punt d'Informació Juvenil

La Granadella acollirà demà a les set de la tarda la inauguració del Punt d’Informació Juvenil (PIJ), el qual està ubicat a la tercera planta del Centre Cívic del municipi. El PIJ comparteix aula formativa, auditori, espai coffee, etc... amb el Viver d’Empreses Garrigues Altes.

La Delegada de Joventut a Lleida, Anna Feliu, serà l’encarregada de inaugurar el nou servei, l’event comptarà amb les intervencions de l’actriu de Torrebesses, Aida Flix, que explicarà la seva percepció de la comarca des d’un punt de vista de fora, i Jordi Calvís, dissenyador gràfic de l’empresa de projectes web de les Borges Blanques, Can Antaviana, que donarà el seu punt de vista sobre les possibilitats de treballar des les Garrigues per a projectes d’arreu de Catalunya.

Aida Flix, de 24 anys, nascuda a Torrebesses, entre altres interpretacions destaca la seva participació a la sèrie de TVE “Amar en Tiempos Revueltos”, també el passat desembre va ser la protagonista del tradicional anunci de Nadal de l’empresa Freixenet.

Jordi Calvís, de 35 anys i natural de Balaguer, és conegut també com a “Chistoso” per la seva faceta d’humorista gràfic al periòdic comarcal Somgarrigues, d’altra banda, és l’autor del cartell oficial de l’Assemblea Nacional Catalana de la manifestació del passat 11 de setembre. Viu i treballa a les Borges Blanques.

 Una tècnica de joventut està desenvolupant el Pla Local de Joventut, aprovat recentment per la Direcció General de Joventut, el qual porta per títol “Pla retorn”, i que té per finalitat incentivar les ofertes formatives, d’ocupació i emancipació dels joves perquè aquests es quedin al municipi a viure fomentant la població cada cop més jove, evitant així l’envelliment de la població, per una banda, i, per altra banda, intentant promoure el retorn de la població jove emigrada.

La Granadella inaugura el seu Punt d'Informació Juvenil
comentaris