05.08.2021 |
Territoris.cat

Jornada de Portes obertes del CDIAP de les Garrigues a Juneda

Aquest dissabte14, de novembre, ha tingut lloc una jornada de portes obertes per mostrar les instal·lacions del CDIAP a Juneda, en motiu del seu 10è aniversari. 

IMG_9714
La jornada de Portes obertes del CDIAP de les Garrigues a Juneda.
Jornada de Portes obertes del CDIAP de les Garrigues a Juneda

Aquest dissabte, 14 de novembre, ha tingut lloc una jornada de portes obertes per mostrar les instal·lacions del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç de les Garrigues, CDIAP, a Juneda, dins de les jornades pel seu 10è aniversari que celebren aquest mes de novembre, en les que es duran a terme diferents xerrades.

El CDIAP és un servei públic, universal i gratuït, especialitzat en l’atenció integral de tots els infants de 0-6 anys de la comarca i de llurs famílies. El servei d’atenció precoç té per objectiu prevenir, detectar i atendre el més aviat possible situacions que poden presentar dificultats o trastorns en el desenvolupament de l’infant, amb la finalitat de potenciar la seva capacitat de desenvolupament i benestar.

Per dur a terme l’atenció terapèutica necessària, el CDIAP disposa d’un equip de professionals d’orientació interdisciplinari: fisioteràpia, logopèdia, neuropediatria, psicologia, treball social. L’equip treballa en coordinació amb els àmbits educatius, sanitaris i socials per tal de donar suport als processos de socialització i maduració de l’infant. El centre atén actualment uns 80 nens de fins a 6 anys, amb serveis de logopèdia, psicologia i fisioteràpia. Els especialistes es desplacen també periòdicament al CAP de la Granadella.

Jornada de Portes obertes del CDIAP de les Garrigues a Juneda
comentaris