Juneda prepara una desena d'actes en benefici de la Marató de TV3

Juneda prepara una desena d'actes en benefici de la Marató de TV3, repartits entre els dies 12, 13, 19, 20 i 25 de desembre.

El programa dels actes de la Marato 2015 a Juneda
photo_camera El programa dels actes de la Marato 2015 a Juneda.

Juneda prepara una desena d'actes en benefici de la Marató de TV3, repartits entre els dies 12, 13, 19, 20 i 25 de desembre. A més a més, del 9 al 12 de desembre també hi haurà una bústia per fer donatius a la Biblioteca Joan Duch.

Els actes començaran aquest dissabte, 12 de desembre de 2015, a les 11 hores, al Complex Cultural, amb una Mostra de Funky a càrrec de la secció de dansa del Grup l’Esclat. A les 12 hores. al vestíbul del Complex, hi haurà un Bingo Solidari amb l’Associació de Dones Junieta, que destinarà tota la recaptació per la Marató 2015. Finalment, a les 20 h al Teatre Foment, hi haurà una Mostra solidària de música, dansa i poesia, amb els alumnes de l’Escola de Música, el Cor Junedenc, els guanyadors del Premi Escolar de Poesia Joan Duch 2015, l’Escola de Dansa Estil, els membres de l’Associació Espanyola Contra el Càncer i la Massa Coral Els Cantaires, pel que a l’entrada hi haurà un donatiu a partir de 2 € a benefici íntegrament de la Marató.

L'endemà diumenge, 13 de desembre, hi ha previstes activitats esportives i lúdiques per a tothom, en les quals hi haurà una bustia per poder fer donatius per la Marató. A les 9.30 hores es farà la sortida del complex i caminada saludable per la banqueta fins a la 2a màquina amb els Amics de la Banqueta. Tot seguit, a les 10.30 hores hi haurà l'esmorzar al complex per reposar forces. A les 11 hores, la masterclass de Zumbaton al complex. També a les 11 hores hi haurà jocs per als nens i nenes (mentre les mares i pares fan Zumbaton).

El següent dissabte, 19 de desembre, les activitats començaran a les 20.30 hores, al Teatre Foment, amb l'estrena de la comèdia Les quatre cares d’Eva, a càrrec del grup de teatre La Botera del Grup l’Esclat, de que una part de la recaptació de les entrades serà a benefici de la Marató 2015.

Al dia següent, diumenge, 20 de desembre, de 10 a 14 hores a les oficines de l'Ajuntament de Juneda, hi haurà una recollida d’aportacions i donatius per la Marató 2015, on es faran mesures de pressió, pes i alçada. A continuació, a les 12 hores i al mateix lloc, hi ha prevista la xerrada: Plantes medicinals en obesitat i diabetis, a càrrec de Magda Peris, llicenciada en farmàcia.

En darrer terme, el divendres, 25 de desembre, a les 24 hores, al Pavelló poliesportiu hi haurà el Nadal Jove, amb un concert pel jovent, amb el grup de versions Hey Pachucos i els deejays Madness Gangsters, Ruben Rider i Nar6 Sound, del que una part de la recaptació de l’entrada anirà per la Marató.

Comentaris