01.03.2021 |
Territoris.cat

Més d'un centenar de persones gaudeixen del "Pop Up" gastronòmic al celler Clos Pons

Un esdeveniment on el vins blancs de Clos Pons i el peix del Restaurant Bellera de Lleida van ser els protagonistes

Els turistes estrangers també es van atansar a les vinyes
Els turistes estrangers també es van atansar a les vinyes.
Més d'un centenar de persones gaudeixen del "Pop Up" gastronòmic al celler Clos Pons

El Celler Clos Pons de l'Albagés es va convertir el passat cap de setmana en un restaurant amb la cuina amb més reconeixement de Lleida per la seva carta de peixos i marisc, el restaurant Bellera. Durant dos dies les instal·lacions garriguenques van ser l'escenari d'un “pop up” gastronòmic en el què es va oferir allò que habitualment no poden proporcionar als seus clients; la millor cuina de peix i marisc posada al bell mig de les vinyes en l’inhòspit territori de Les  Garrigues.

Dues sessions amb places limitades que es van esgotar ràpidament, en les que assistents procedents de tot Catalunya han pogut gaudir d’un menú format per sis entrants freds, tres de calents i turbot del nord a la brasa maridats amb els vins Clos Pons.

Els altres dels protagonistes de la nit han estat els vins blancs, "Sisquella" cupatge de garnatxa blanca, albarinyo i moscatell d’Alexandria, amb potent maduresa en nas, notes de pinya i llimó i "Roc de foc" un monovarietal de Macabeu que, fermentat i envellit en bocois de roure, es mostra llarg i amable, i destaca pel seu cos i la seva untuositat.

L’acte organitzat pel Club de Vins Clos Pons s’emmarca dins del programa “Cuina al Celler”. Una oferta gastronòmica exclusiva en un entorn únic que té diverses edicions durant l’any.

Més d'un centenar de persones gaudeixen del "Pop Up" gastronòmic al celler Clos Pons
comentaris