27.11.2021 |
Territoris.cat

Les propostes que completen el cap de setmana de les Borges

Cor Eurídice
El Cor Eurídice de les Borges
Les propostes que completen el cap de setmana de les Borges

La capital de les Garrigues ofereix un cap de setmana de molta activitat i per a tots els gustos.

El dissabte 24 de novembre tindrà lloc la realització d’un festival de patinatge a càrrec del Club Patí Borges al pavelló Francesc Macià, a les 17.00 hores, i comptarà amb la participació dels clubs de patinatge de Bellcaire i Torregrossa.

Així mateix, els que tinguin ganes de caminar i descobrir nous indrets, tenen una cita amb el Centre Excursionista Borges-Garrigues, el qual ha preparat una sortida a les 9.30 hores d’aquest mateix dissabte, per anar a visitar el poble de Rojals, una vila deshabitada de la Conca de Barberà. A més a més, el mateix dia, a les 13.00 hores, a la sala d’actes del Centre Cívic, també es durà a terme la proclamació de les noves pubilles i hereus del municipi.

Finalment, el Cor Eurídice farà vibrar les parets de l’Església de les Borges amb la seva música, amb la representació del sisè i últim concert Dóna’m veu que realitza l’entitat per celebrar el seu 25è aniversari, que tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 19 hores.

Borges contra la Violència de Gènere

D’altra banda, per tal de commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, el diumenge 25 de novembre, el grup feminista Maria Rius de les Borges ha organitzat una acció reivindicativa a les 11.30 hores a la Placeta del Terrall.

En l'acte reivindicatiu, tots els assistents hauran de portar sabates velles de dona per pintar-les de vermell, amb el qual es pretén visibilitzar el problema i conscienciar la societat

Les propostes que completen el cap de setmana de les Borges
comentaris