Les propostes que completen el cap de setmana de les Borges

Cor Eurídice
photo_camera El Cor Eurídice de les Borges

La capital de les Garrigues ofereix un cap de setmana de molta activitat i per a tots els gustos.

El dissabte 24 de novembre tindrà lloc la realització d’un festival de patinatge a càrrec del Club Patí Borges al pavelló Francesc Macià, a les 17.00 hores, i comptarà amb la participació dels clubs de patinatge de Bellcaire i Torregrossa.

Així mateix, els que tinguin ganes de caminar i descobrir nous indrets, tenen una cita amb el Centre Excursionista Borges-Garrigues, el qual ha preparat una sortida a les 9.30 hores d’aquest mateix dissabte, per anar a visitar el poble de Rojals, una vila deshabitada de la Conca de Barberà. A més a més, el mateix dia, a les 13.00 hores, a la sala d’actes del Centre Cívic, també es durà a terme la proclamació de les noves pubilles i hereus del municipi.

Finalment, el Cor Eurídice farà vibrar les parets de l’Església de les Borges amb la seva música, amb la representació del sisè i últim concert Dóna’m veu que realitza l’entitat per celebrar el seu 25è aniversari, que tindrà lloc el diumenge 25 de novembre a les 19 hores.

Borges contra la Violència de Gènere

D’altra banda, per tal de commemorar el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Contra les Dones, el diumenge 25 de novembre, el grup feminista Maria Rius de les Borges ha organitzat una acció reivindicativa a les 11.30 hores a la Placeta del Terrall.

En l'acte reivindicatiu, tots els assistents hauran de portar sabates velles de dona per pintar-les de vermell, amb el qual es pretén visibilitzar el problema i conscienciar la societat

Comentaris