Nits de música, poesia i vi a la Pobla de Cérvoles

La casa riral Cal Pastor organitza una nova edició de les "Serenates d'estiu", que tindran lloc les nits de divendres i entre les què destaca l'actuació de Meritxell Gené i Jordi Gasion

El cicle té lloc durant els divendres d'estiu
photo_camera El cicle té lloc durant els divendres d'estiu.

Un any més la casa rural Cal Pastor de la Pobla de Cérvoles organitza, amb el suport de l'Ajuntament i la participació de diversos cellers, músics, lectors i recitadors, el cicle cultural i gastronòmic "Serenates d'Estiu". Sota el seu lema habitual "Una copa de música, un raïm de versos", la iniciativa compta enguany amb quatre actuacions musicals i poètiques que començaran el proper divendres 19 de juliol amb l'espectacle de poemes de Salvador Espriu "He mirat aquesta terra", a càrrec de la companyia Teatre de Butxaca. La nit es complemantarà amb un tast de vi de la Vinya els Vilars d'Arbeca.

Les properes cites tindran lloc el dia 26, amb un recital de poemes de Salvador Espriu amb música i una sessió d'observació d’estels amb telescopi, el 2 d'agost ab una lectura de poemes i música improvisada, i el 16 d'agost, que es tancarà el cicle amb l'actuació de Meritxell Gené. La cantautora oferirà el recital "Canta a Màrius Torres" acompanyada de Jordi Gasion. Aquestes tres últimes sessions comptaran amb la presència dels vins del Mas Blanch i Jové, del celler Matallonga de Fulleda i de Tomàs Cusiné.

Comentaris