La primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d’estels fins a les Roques Guàrdies

L’activitat té un preu de 6 euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant i una samarreta commemorativa
Núria Palau i Maricel Viladoms presenten la Caminada dels Desitjos
photo_camera Núria Palau i Maricel Viladoms presenten la Caminada dels Desitjos

L'Ajuntament de les Borges Blanques amb la col·laboració del Centre Excursionista Borges-Garrigues coincidint amb l'observació de les llàgrimes de Sant Llorenç previst pel pròxim 12 d'agost ha organitzat la primera Caminada dels Desitjos sota la pluja d’estels. Una ruta pel terme municipal de la capital de les Garrigues que rondarà els nou quilòmetres des de la plaça del Terrall fins a les Roques Guàrdies. 

Cartell de la 1a Caminada dels desitjos de les Borges
Cartell de la 1a Caminada dels desitjos de les Borges

Es tracta d'un recorregut circular a la llum de la lluna, en què es podrà observar la pluja d’estels. Aproximadament a mig camí, està previst fer una parada a les Roques Guàrdies, on es lliurarà a totes les persones participants un entrepà i una beguda.

El consistori obsequiarà totes les persones que s’inscriguin a la iniciativa amb la samarreta de la 1a Caminada dels Desitjos de les Borges Blanques

L’activitat té un preu de 6 euros per persona, que inclouen un entrepà i una beguda per a cada participant. Les inscripcions es poden fer fins al pròxim dijous, 4 d’agost, a través de la pàgina web de compres del consistori borgenc, o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament.

Comentaris