19.01.2020 |

Les Borges Blanques nomena Tatxo Benet i Ares Teixidó, ambaixadors de l'Oli de Qualitat

Tatxo Benet i Ares Teixidó en la presentació de la Fira de l'Oli a Balcelona
Tatxo Benet i Ares Teixidó en la presentació de la Fira de l'Oli a Balcelona
Les Borges Blanques nomena Tatxo Benet i Ares Teixidó, ambaixadors de l'Oli de Qualitat

La Casa Llotja de Mar de Barcelona va acollir aquest dijous la presentació de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, certamen que celebraràla cinquanta-unena edició a les Borges Blanques els dies  17, 18 i 19 de gener. En el decurs de l'acte es va destacar com a novetat, el nomenament del primers ambaixadors de l’Oli de Qualitat de Catalunya, que seran l’empresari Tatxo Benet i la periodista Ares Teixidó.

L'alcalde de Les Borges Blanques Enric MirDins del programa de l’edició 2020 de la Fira de l’Oli Qualitat Verge Extra i les Garrigues, que ja fa uns dies que ha arribat al 100% d’ocupació, l’alcalde borgenc, Enric Mir, va destacar la creació d’un nou espai, La Cuina de l’Oli, que jun-tament amb l’Espai Aliments del Territori i Tu i l’Espai Gastronòmic, acollirà les demostracions de 13 xefs catalans de primer nivell.

Presentació de la Fira de l'Oli Verge Extra i les Garrigues a BarcelonaEl palmarès de personatges rellevants comptarà amb Marc Ribas, del restaurant Panot i els programes Cuines i Joc de Cartes de TV3; Luis Bonillo i Jesús Gimena, de l’Aula Gastronòmica de Lleida; Anna Recetas Fáciles, amb 2,09 milions de seguidors al seu canal de YouTube i 190.000 més a Instagram; el recentment reconegut i responsable del restaurant Deliranto de Salou, Pep Moreno, amb una estrella Michellin; Jordi Pallàs, del restaurant Aimia de Lleida; Jordi Pané, de Cal Xirricló de Balaguer; Rafa Antonín, instragramer amb 382.000 seguidors al seu perfil @rafuel55; Mateu Blanch, del Caravista de Lleida; Josep Ramon Cases, el pastisser del Sucre i Disseny d’Alcarràs; Xixo Castaño, estrella Michelin amb el seu restaurant Malena de Gimenells i, també, Vicent Guimerà, igualment estrella Michelin amb l’Antic Molí d’Ulldecona, i l’Ada Parellada, encarregada de clausurar el certamen d’enguany.

Dins de la setantena d’actes prevists al programa de la Fira, segons va anuncia Enric Mir, destaca també l’agermanament amb Asoprovac Catalunya, una entitat dedicada a la promoció de la vedella de qualitat.   

Comentarios