07.05.2021 |

La televisió de les Borges prepara un informatiu mensual

Recollirà els fets més destacats de l’actualitat de les Borges i de la comarca i està previst que es comenci a emetre la propera tardor

Les BorgesTV va ser present a la Fira de l'Oli de les Borges
Les BorgesTV va ser present a la Fira de l'Oli de les Borges.
La televisió de les Borges prepara un informatiu mensual

Aquest nou projecte se suma a l’altra iniciativa que pretenen dur a terme els set voluntaris que formen Les BorgesTV: la retransmissió en directe d’esdeveniments d’especial interès per als ciutadans, com els actes de la propera Festa Major, entre altres, a la plataforma www.lesborgestv.cat. Actualment ja s’estan duent a terme les proves de realització de l’informatiu amb tots els estris necessaris per posar en marxa aquest projecte, com el nou decorat i la il·luminació que ha aportat la regidoria de Cultura, Ràdio i Televisió de l’Ajuntament de les Borges. El primer tinent d’alcalde i regidor de l’àrea pertinent, Francesc Macià, creu que “a més d’informar als de casa i als de fora aquesta iniciativa permetrà atansar la nostra cultura a qualsevol racó del món i farà que els garriguencs que viuen fora del territori s’assabentin del que passa a les Borges i a la comarca i se sentin una mica més a prop dels seus. A més, segons Macià, cal destacar la tasca que fan aquests voluntaris ja que “les imatges recollides seran un testimoni gràfic per a les properes generacions de borgencs”. Per la seva part el coordinador de Les BorgesTV, Ramon Mònico, ha destacat l’alt nombre de visites de fora del territori que registra la pàgina web. “La mitjana és de 438 visites mensuals de les quals un centenar són de la resta de Catalunya i també d’Espanya. A més, un 43% dels qui entren al web són reincidents, és a dir, tornen a visitar-nos” afirma.

Les Borges TV va arrencar l’octubre del 2012 com a successora de l’antiga FesTV i compta amb un arxiu digital de més de 70 vídeos, alguns dels quals tenen més de 400 visualitzacions.

La televisió de les Borges prepara un informatiu mensual
comentaris