05.03.2021 |

Tot a punt per la cursa d'orientació amb BTT de les Garrigues

Tarrés, Fulleda, l'Espluga Calba i els Omellons ultimen els preparatius per la III edició de la 6Pedals de pedra seca, el primer i únic Rogaine de BTT de Catalunya

Les curses són un dels atractius del territori.
Tot a punt per la cursa d'orientació amb BTT de les Garrigues
Les cites de tardor amb la BTT arrencaran el proper 19 doctubre els municipis de Tarrés, Fulleda, lEspluga Calba i els Omellons, que reuniran esportistes de diferents disciplines per participar al a l'únic Rogaine de BTT-O que se celebra a Catalunya. Aquesta és una modalitat esportiva on els participants, dividits en equips de 2, 3, 4 i 5 components, han de desplaçar-se amb les seves bicicletes de muntanya amb l'objectiu d'aconseguir la màxima puntuació passant per uns controls en un temps màxim i un ordre lliure. No tots els controls valen els mateixos punts, això depèn de la seva dificultat física i/o tècnica per trobar-los. El mapa amb tots els controls i la seva puntuació dibuixada s'entrega als participants 15 minuts abans de sortir. Els equips disposen d'un límit de 6 hores.
 
La sortida de la cursa tindrà lloc a Tarrés, a les 11:00h i es donarà per finalitzada, amb arribada a la mateixa localitat, a les 17.00h. El període dinscripcions és del 18 de juny al 17 doctubre. La cursa està organitzada per La Nova Fita i compta amb  la col·laboració dels 4 ajuntaments per on transcorrerà la prova.

Tot a punt per la cursa d'orientació amb BTT de les Garrigues
comentaris