La XVII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arriba aquest dissabte a les Borges

La XVII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues arriba aquest dissabte a les Borges inteior
photo_camera Fotografia del grup Vada Retro Teatre interpretant l’obra 'Les trifulgues d’un parell de dos', que es podrà veure dissabte a les Borges

La XVII Mostra de Teatre Còmic Amateur de les Garrigues, arriba aquest dissabte, 4 de novembre, a les Borges Blanques amb l’obra Les trifulgues d’un parell de dos, a càrrec de Vada Retro Teatre que, amb entrada gratuïta, l’escenificaran al Pavelló de l’Oli a les 22 hores.

L’obra, escrita per Maria Antonia Solé, narra la història de l’Amadeu i la Tresina, una parella casada que ronda els seixanta anys i a qui la vida els porta a una espiral d’aventures i desventures que fan petar de riure, ja que són deu escenes quotidianes portades a l’extrem de la comèdia, segons han explicat des del consistori borgenc.

L'obra 'Les trifulgues d’un parell de dos' narra la història d'una parella casada que ronda els seixanta anys i a qui la vida els porta a una espiral d’aventures i desventures

En la seva interpretació, els actors recomanen que "si hem de tractar algun tema confidencial, mirem de no tenir cap gat a la vora (...). I si ens pensem que els gats no parlen, ens diuen que no n’estem tan segurs".

La Mostra està organitzada pel Consell Comarcal de les Garrigues, en col·laboració amb una desena d’Ajuntaments garriguencs, la Generalitat i l’IEI, va començar el passat 8 d’octubre a Juncosa i després de passar pel Vilosell, Bellaguarda, els Omellons, Cervià de les Garrigues, les Borges, Fulleda, Vinaixa, la Pobla de Cérvoles, finalitzarà el pròxim 19 de novembre a la Granadella, portant obres diferents a cada municipi.

comentaris