27.11.2021 |

La Diputació de Lleida promou un curs de desenvolupament local en territoris rurals

Cabana de pedra seca al Segrià
Aquest dimecres s’ha celebrat la primera jornada per via telemàtica.
La Diputació de Lleida promou un curs de desenvolupament local en territoris rurals

El Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida promou un curs per cercar eines per afavorir el desenvolupament local en territoris rurals. Aquest dimecres s’ha celebrat la primera jornada, via telemàtica, amb la participació de 47 alumnes.

Captura del curs Eines per al desenvolupament rural Diputació de Lleida.

Amb l’objectiu d’actualitzar i incrementar el coneixement dels tècnics de promoció econòmica del territori, s’ha celebrat en línia la primera sessió de les dues en què s’ha programat el curs Eines per afavorir el desenvolupament local en territoris rurals. Aquesta activitat vol contribuir a debatre entorn a estratègies de desenvolupament rural i de microdesenvolupament rural, així com oferir una aproximació a processos d’innovació en desenvolupament local.

Aquesta sessió de contingut més teòric l’han seguit un total de 47 alumnes. La propera, prevista per al dia 12 de maig, tindrà un caire més pràctic, amb diferents tallers de disseny d’estratègies

Les professionals de l’entitat Raiels, encarregades d’aquesta formació, han donat a conèixer diferents casos inspiradors, com per exemple, el projecte Catalunya Rural Hub que vol promoure la deslocalització parcial o indefinida de professionals digitals que puguin treballar en remot a través de la tecnologia cap a entorns rurals i menys poblats de Catalunya, un exemple per incentivar l’arrelament del talent digital a les zones rurals de Catalunya.

La Diputació de Lleida promou un curs de desenvolupament local en territoris rurals
comentaris