Més de 600 infants gaudiran de la campanya gastronòmica 'Disfruita-la a l'estiu'

Dissenyada per Unió de Pagesos, incentiva el consum de fruita dolça entre els més petits

Disfruita-la a l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon ©UP
photo_camera Disfruita-la a l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon ©UP

Unió de Pagesos ha arrancat la novena edició de la campanya 'Disfruita-la a l'estiu' a l'escola segarrenca Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon.

Amb l'objectiu d'oferir tastos de fruita dolça de temporada a infants d'entre 4 i 12 anys que participen en casals d'estiu a les comarques de Lleida

En total, es calcula que participaran en aquesta campanya més de 600 nens i nenes en nou sessions informatives.

Tot i celebrar el primer tast el dimarts 5 de juliol, la inauguració oficial va tenir lloc el dimecres 6 a les piscines municipals de Soses.

Disfruita-la a l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon ©UP
Disfruita-la a l'escola Mare de Déu de la Mercè de Sant Ramon ©UP

La resta de sessions es faran el dia 7 de juliol al complex esportiu-piscines de Bellpuig d'Urgell, el dia 8 al poliesportiu municipal Meritxell Serret de Vallfogona de Balaguer, el dia 12 al parc del Pinell de Tremp, el dia 13 en doble sessió a l'escola d'Arbeca i al poliesportiu de Vila-sana i el dia 14 a les piscines de Solsona.

Excepcionalment, enguany també s'ha convocat una darrera sessió el dia 29 de setembre dins del marc de la Fira de la màgia de Montgai

A banda de les peces de fruita, els infants que participen en les degustacions reben també una carmanyola amb forma de poma per poder guardar i transportar peces de fruita, així com un díptic amb informació per a les famílies sobre l'ús de les carmanyoles i consells per fomentar el consum de fruita entre els infants i les famílies.

La campanya 'Disfruita-la' va arrencar l'any 2005 per promoure el consum de fruita dolça i ja hi han participat 7.500 infants d'arreu del territori català.

Comentaris