BonÀrea obre portes del nou supermercat a la plaça Manuel Bertrand de Mollerussa

Nova superficie de Bon Àrea a la plaça Manuel Bertrand Mollerussa
photo_camera Nova superficie de Bon Àrea a la plaça Manuel Bertrand Mollerussa

La plaça Manuel Bertran de Mollerussa incorpora a la façana comercial una de les primeres grans activitats després de la reforma del Pla de Barris, es tracta d'una nova superfície de la companyia BonÀrea, que s'ha instal·lat en el local que havia ocupat una entitat financera. La nova superfície de la Corporació Alimentària Guissona, de moment es complementarà amb la que existeix al carrer Santa Joaquima de Vedruna.

El supermercat, que ha obert portes aquest divendres, té una superfície de venda de 299 metres quadrats, amb una zona d'aparcament a la que s'hi podrà accedir des del carrer Domènec Cardenal, en el que seria el carreró d'accés al darrere de la Rectoria. El nou equipament comercial a ocupat a cinc persones.

El consistori de la capital del Pla d'Urgell, amb la previsió de l'increment d'activitat comercial en el centre de la ciutat, després de la remodelació, el que ha comportat la supressió de places d'aparcament, ha anat desplegant zones d'aparcament en la rodalia del centre com el carrer Crist Rei, President Macià, o l'estació d'Autobusos, en l'entrada per la carretera de Linyola.

BonÀrea ha desplegat supermercats al Pla d'Urgell, en els municipis de Bellvís, Linyola, Torregrossa i Bell-lloc.

Comentaris