El Circuit Parc de la Serra supera la prova del primer Campionat d’Europa d’Autocròs

L’Escuderia Mollerussa ha mostrat a la FIA la seva capacitat d’organització i ha estat capaç de preparar el circuit mollerussenc  a l’alçada de les competicions internacionals, i amb la voluntat de poder continuar les pròximes temporades

Campinat d'Europa d'Autocròs Mollerussa @JosepAPérez
photo_camera Campinat d'Europa d'Autocròs Mollerussa @JosepAPérez

El Circuit Parc de la Serra ha acollit aquest cap de setmana la primera prova del Campionat d’Europa de la seva història, un repte que ha superat amb escreix segons ha manifestat representants de la FIA. Una competició amb bona representació lleidatana i espanyola, però els pilots europeus s’han imposat.

La promesa local i campiona d’Espanya Ares Lahoz va lluitar durant tot el cap de setmana amb els rivals de la categoria Buggy 1600, i al costat del pilot Joan Enric de Maria, ambdós van aconseguir la tercera i quinta posició en les primeres mànegues.

Campinat d'Europa d'Autocròs Mollerussa @JosepAPérezLa pilot de l’Escuderia Mollerussa va aconseguir el passi a la final en acabar segona en la primera semifinal. Les victòries en aquesta fase van anar a parar a les mans de Kevin Peters i Thomas Cristhol, protagonistes  d'una final en la qual Lahoz es va veure embolicada en una carambola de la qual va poder sortir, encara que en última posició; mentre que Peters va quedar encallat tot just començar. Christol es va posar primer i va aguantar per a guanyar la carrera, amb la neerlandesa Estafa Pähler aguantant en segona posició per a proclamar-se campió.

Campinat d'Europa d'Autocròs Mollerussa @JosepAPérezLa prova mollerussenca ha sentenciat els títols de totes les categories de l'Euro AX i de l'Euro XC, coronant a Florent Tafani en Super Buggy, Estafa Pähler en Buggy 1600 i Ondrej Medlík en Júnior Buggy, amb David Méat proclamant-se Campió d'Europa de Carcross.

Campinat d'Europa d'Autocròs Mollerussa vista del públic @JosepAPérezAixí mateix, el circuit Parc de la Serra ha acollit la quarta ronda del FIA Cross Car Academy Trophy, la graella de les futures estrelles d'autocross, rallycross i rallyes, en la qual els pilots locals Gil Membrado i Pol Durán han acomplert una gran actuació.

L'estrena de Mollerussa com a seu del Campionat d'Europa d'Autocròs ha estat una fantàstica experiència que ha posat sobre la taula la gran feina realitzada durant els mesos previs per l’Escuderia Mollerussa

Comentaris