Un tren de la línia R12 atropella fortuïtament una dona de 65 anys a Mollerussa

La víctima de l'accident era molt coneguda a Mollerussa i la comarca, ja que durant molts anys es va dedicar amb el seu marit al repartiment i transport de paqueteria a domicili
Lloc en el que ha tingut lloc l'accident a Mollerussa @Territoriscat
photo_camera Lloc en el que ha tingut lloc l'accident a Mollerussa @Territoriscat

Un comboi de la línia Lleida Cervera ha atropellat fortuïtament aquest dilluns la veïna de Golmés Dolores Díaz quan es dirigia al domicili d'una persona gran que atenia a Mollerussa. Segons fons policials els fets han succeït al voltant de les nou del matí, quan la víctima venia caminant de la urbanització Merlet on residia, hi ha creuat el pas a nivell que es troba davant Consell Comarcal pel pas de vianants, però amb les barreres baixades. La policia a afegit que tot i que el conductor del comboi ha fet sonar el clàxon reiteradament, la víctima no ha fet cas i ha estat atropellada pel tren.

A conseqüència de l'accident s'ha interromput la circulació de la línia R-12 que en aquell moment ha afectat 45 viatgers que han estat traslladats a les seves destinacions per carretera. 

Dolores Díaz era molt coneguda a Mollerussa i la comarca, ja que durant molts anys es va dedicar amb el seu marit al repartiment i transport a domicili.

Comentaris