Tres detinguts per robar 32 ampolles de licor en un supermercat de Mollerussa

Els detinguts estaven carregant moltes ampolles de licor en un cotxe aparcat al pàrquing de l'establiment quan una treballadora els va sorprendre. Aleshores la van amenaçar amb una barra de ferro i van fugir
El supermercat Plusfresc a la plaça de la Sardana de Mollerussa
photo_camera El supermercat Plusfresc a la plaça de la Sardana de Mollerussa

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes d'entre 27 i 46 anys, de nacionalitat romanesa i veïns de Ripollet, com a suposats autors d'un robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc dimarts pels volts de les dues de la tarda en un supermercat a l'avinguda de la Pau. Els detinguts estaven carregant moltes ampolles de licor en un cotxe aparcat al pàrquing de l'establiment quan una treballadora els va sorprendre. Aleshores la van amenaçar amb una barra de ferro i van fugir. Els mossos van muntar un dispositiu i els van trobar al carrer Barcelona de Golmès. Al cotxe hi tenien les 32 ampolles de licor i la barra de ferro.

Segons la policia, tot apunta que els detinguts van robar les ampolles de la zona de càrrega d'accés al magatzem. Els detinguts, tots tres amb antecedents, passaran properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comentaris