Big Ben reobrirà el 5 d'octubre amb tecnologia 3D i diversos ambients

Les entrades es podran comprar per internet a partir de divendres i costaran 39 euros per sessió

big ben-2- esther Barta
photo_camera La discoteca Big Ben obrirà les seves portes el 5 d'octubre - Foto: E. Barta

La discoteca Big Ben de Golmés (Pla d'Urgell) ja ha anunciat la data de reobertura. Serà el 5 d'octubre d'enguany i obrirà amb les quatre sales de diversos ambients que havia tingut antigament. Les entrades es podran comprar a través del web 'ticketmaster' i sortiran a la venda a un preu de 39 euros per sessió a partir de 23 de febrer. L'organització preveu fer tres sessions més el 9 de novembre, el 5 de desembre i el 7 de desembre i s'ofereix un paquet de 156 euros amb entrada per cada dia programat i consumició. Per entrar caldrà ser major de 18 anys. Properament s'anunciaran més dies d'obertura com per exemple per Cap d'Any.

Les quatre sales de la discoteca que portava 9 anys tancada són la Sala Plató, on es podrà escoltar música dels 90 i els 2000, la Sala Planetari, amb música dels 80, la Sala House on hi haurà màquina i techno, i la Sala Univers, amb èxits de pop espanyol.

L'empresa Bunker, que va anunciar l'adquisició del complex a finals de l'any passat, està fent feines de conservació i adequació de la discoteca per millorar l'estalvi energètic en un 30% a tot el recinte. Per l'obertura, han anunciat tecnologia audiovisual de pantalles corregudes que emetran imatges en 3D i també el funcionament de la mítica làmpada de la sala gran.

Comentaris