El dissenyador Josep Rosell va presentar la marca 'JRS' amb una desfilada al centre de Mollerussa

Durant divuit anys Mollerussa va convocar a dissenyadors i marques de moda en el que va ser un referent en el sector Disseny i Moda, un certamen sorgit de la sombioci del Patronat Fira de Mollerussa i els establiments de la capital del Pla d'Urgell
Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @phl.photo
photo_camera Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @phl.photo

Durant divuit anys Mollerussa va convocar a dissenyadors i marques de moda en el que va ser un referent en el sector Disseny i Moda, un certamen sorgit de la simbiosi del Patronat Fira de Mollerussa i els establiments de la capital del Pla d'Urgell. El passat divendres el jove dissenyador local Josep Rosell va retornar la força del sector de la moda amb la presentació de la marca 'JRS'.

Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @phl.photo
Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @phl.photo

En el marc de la plaça ciutat de Lleida el creador mollerussenc va presentar una col·lecció de disset peces que desprenien la creativitat i el mestissatge entre les propostes vintage i l'underground més trencador. Josep Rosell explica que "vaig començar a inspirar-me en diversos conceptes per crear aquesta desfilada com per exemple el fet d'exposar els models en les vidrieres del bar de l'Amistat com si es tractes del mític barri vermell d'Amsterdam combinat amb tocs de la pel·lícula Mannequin del 1987, que va protagonitzar l'actriu, Kim Cattrall".

Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @chaoticph
Desfilada de la col·lecció de Josep Rosell @chaoticph

Un espectacle que s'inspirava modestament en les reconegudíssimes desfilades de Victòria's Secret, en les quals una estrella musical acompanya a les models en la passarel·la. La presentació de Josep Rosell va comptar amb una primera part en la qual l'artista lluïa una cotilla-pantaló de la marca "JRS", inspirat en la cantant Madonna i l'estil dels 80. La segona actuació, amb un aire més elegant i clàssic, inspirat en Marilyn Monroe i una màscara que feia referència la reina Isabel I d'Anglaterra. 

Una iniciativa que va fer valdre el talent i la iniciativa de les noves generacions de Mollerussa, que haurien de tenir suport per poder recuperar projectes per poder donar resposta a noves expectatives laborals i econòmiques.  

  

Comentaris