Èxit rotund de la primera edició de la “Festa Major dels infants” organitzada al Palau d’Anglesola

El Festival Familiar del Pla d’Urgell va reunir 1500 persones, un èxit de públic, també un èxit d’espectacles i d’activitats programades, i un èxit de voluntariat que fa possible l’esdeveniment entre bambolines
Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (4)
photo_camera Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (4)

El Palau d’Anglesola es va convertir el passat diumenge en escenari del Carrilet Fest, la primera proposta de festival d’activitats familiars de Ponent. Una convocatòria que va tenir un èxit rotund segons el col·lectiu de pares que ho va impulsar, amb el suport de l’Ajuntament.

Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (5)
Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (5)

La festa coincidia amb el Dia Internacional de les Famílies, establert per les Nacions Unides i ha fet realitat el lema “Cultivem família”, amb l’objectiu d’impulsar i animar les famílies a participar en activitats culturals i a tornar a relacionar-se entre iguals. 

Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (6)
Activitats primera edició CarriletFest del Palau d'Anglesola ©AjPalau (6)

El Festival Familiar del Pla d’Urgell va reunir 1500 persones, un èxit de públic, també un èxit d’espectacles i d’activitats programades, i un èxit de voluntariat que fa possible l’esdeveniment entre bambolines. El Carrilet, doncs, està encarrilat per viure noves edicions els següents anys.

Comentaris