Arriba la 16a Festa de l’Estany d’Ivars i Vila-sana amb activitats per a tota la família

S'oferirà un servei de bus gratuït per als assistents, facilitant el desplaçament entre les diverses activitats
Estany d'Ivars i Vila-sana ©OriolClavera
photo_camera Estany d'Ivars i Vila-sana - Foto: Oriol Clavera

Aquest cap de setmana del 13 i 14 d'abril, l'estany d'Ivars i Vila-sana acollirà la 16a edició de la Festa de l'Estany, amb una gran varietat d'activitats per a tots els públics.

El dissabte 13 d'abril, les activitats a l'estany començaran a les 9:00 h a l'aparcament de Vila-sana, amb una observació de fauna, una activitat ideal per a tota la família que inclourà un passeig guiat per veure ocells i rastres de fauna.

A partir de les 10:00 h, també a l'aparcament de Vila-sana, es durà a terme un taller de cerca de papallones i invertebrats, mentre que a les 11:00 h a la bassa dels amfibis, es realitzarà un taller de fusteria silvestre amb creacions a partir de la fusta dels arbres de l'estany.

A les 12:00h, l'activitat es traslladarà a Cal Sinén, on tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'Cotidiane Look', seguida de la xerrada sobre el periodisme de l'Estany a càrrec de Josep A. Pérez.

A la tarda, a les 16:00 h, es portarà a terme una ruta guiada a l'Enciclopèdia Mural que sortirà des de l'Ajuntament d'Ivars, mentre que a les 19:30 h, a l'aparcament situat entre Ivars d'Urgell i Vila-sana, es durà a terme una ruta a la posta del sol, una caminada guiada per redescobrir nous itineraris a l'estany i observar la posta de sol des d'un punt de vista privilegiat.

Sin título-1

El diumenge 14 d'abril, les activitats continuaran amb visites guiades a Cal Sinén a les 10:00 h i 11:00 h; jocs de fusta per als infants a les 11:00 h i una visita guiada amb monòleg a les 12:00 h.

Durant el matí, també es podrà visitar el CIM (centre d'immersió) de Vila-sana. La jornada acabarà amb un concert-vermut a les 13:00 h, amenitzat pel grup Polar Soft.

Es recorda que algunes activitats tenen aforament limitat i que totes les activitats són gratuïtes. A més, es posarà a disposició dels assistents un servei de bus gratuït per facilitar el desplaçament entre les diferents activitats.
No us perdeu aquest cap de setmana dedicat a gaudir de la natura a la 16a Festa de l'Estany d'Ivars i Vila-sana!

Comentaris