La Fira Verd-lloc d'alimentació saludable arriba a Bell-lloc

La primera edició de la Fira té com a objectiu reivindicar el territori i els productes de proximitat saludables
Presentació-Bell-Lloc-Lleida-nació.jpg
photo_camera Presentació de la Fira Verd-lloc. Foto: Oriol Almacellas

Aquest dimarts s'ha presentat la Fira Verd-lloc, la Fira d'Alimentació Saludable, se celebrarà a la Sala La Cultural de Bell-lloc el dia 19 de maig. Durant tota la jornada, els assistents podran gaudir d'una marxa popular, un esmorzar saludable, sessions de cuina en directe amb la Fundació Alícia, Sergi de Meià i Teresa Carles, demostracions i degustacions, música en viu i activitats infantils i familiars, tal com ha explicat Carles Palau, alcalde de Bell-lloc.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha subratllat "la importància d'aquesta fira com a plataforma per abordar els canvis en l'alimentació i posar en valor els productes locals". Destaca també la capacitat de Bell-lloc, especialment amb l'empresa Teresa Carles, per generar una complicitat en aquest sentit.

Els objectius de la fira inclouen la integració de tendències i avantguardes en l'àmbit de l'alimentació sostenible, el foment d'hàbits de consum responsable i el suport a iniciatives territorials de caràcter social. També busca consolidar-se com a esdeveniment anual d'atracció per als visitants de les comarques de ponent i reforçar el sentiment d'identitat de Bell-lloc.

Els organitzadors remarquen l'estreta relació entre salut i benestar, destacant la creixent necessitat social de coneixement de nous productes i iniciatives que promoguin un consum responsable, respectuós amb el medi ambient. Aquest esdeveniment també vol reivindicar els productes de proximitat com a part fonamental de la fira.

La fira, organitzada per l'Ajuntament de Bell-lloc d'Urgell, compta amb el suport de diferents institucions i empreses locals i regionals, destacant la implicació de la Diputació de Lleida i la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració del Consell Comarcal del Pla d'Urgell i diverses entitats i associacions municipals.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement