L’Afanoc fa una crida a participar en la festa Posa’t la gorra a Mollerussa

El diumenge 26 de setembre Mollerussa convoca la cinquena edició de la festa Posa’t la gorra, que se celebrarà al Teatre L’Amistat a partir de dos quarts de 12 del migdia
Festa Posa't la Gorra a Mollerussa @JosepAPérez
photo_camera Festa Posa't la Gorra a Mollerussa @JosepAPérez

La responsable de Comunicació de l’Afanoc, Rebeca Ríos ha fet una crida a la participació en les convocatòries de la Festa Posa’t la gorra, ja que les restriccions sanitàries i preventives ha reduït considerablement els actes i els ingressos que finançaven a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

El diumenge 26 de setembre Mollerussa convoca la cinquena edició de la festa Posa’t la gorra, que se celebrarà al Teatre L’Amistat a partir de dos quarts de 12 del migdia, i inclourà l’espectacle Pell de gallina, de Sac Espectacles. La manera de participar és comprar la gorra en els establiments de Mollerussa.

Establiments Posa't la gorraPer accedir a la festa, cal tenir la gorra Natura des dels 2 fins als 17 anys i els adults poden entrar pagant 2 euros o també amb la gorra. En aquest sentit, durant diumenge s’instal·laran tres taules de marxandatge en les places del centre de Mollerussa i al mateix Teatre L’Amistat per facilitar la col·laboració.

Per completar la participació aquest dimecres al mercat setmanal hi haurà una taula informativa de la festa i s’hi podrà adquirir la gorra. Així mateix, hi ha una quinzena de punts de venda distribuïts entre Mollerussa i comarca.  Val a dir que l’aforament a l’acte és limitat i cal inscripció prèvia abans de divendres en l'enllaç POSA'T LA GORRA MOLLERUSSA 2021 o trucant al 973 21 60 57.

La finalitat de la festa Posa't la gorra és afavorir la recaptació de fons per l’entitat i contribuir al finançament de la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar a Barcelona per rebre tractament als hospitals de referència.

Comentaris