L’Ajuntament de Linyola formalitza l’adquisició de l’edifici singular de l’Ateneu

El consistori ha adquirit el local per un preu de 40.000 euros, i ha arribat a un acord amb els socis, que els permetrà gestionar el bar i la ter-rassa exterior durant un període que encara no s'ha determinat
Edifici de l'Ateneu a la Plaça Planell de Linyola @Territoriscat
photo_camera Edifici de l'Ateneu a la Plaça Planell de Linyola @Territoriscat

L'Ajuntament de Linyola va formalitzar el passat dimecres la compra de l'edifici singular de l'Ateneu. Es tracta d'una construcció que data de l'any 1932, que gestionaven 172 socis, els quals a finals del 2018 van decidir traslladar la gestió de l'equipament a l'Ajuntament.

Consulta socis Ateneu de LinyolaEl consistori ha adquirit el local per un preu de 40.000 euros, i ha arribat a un acord amb els socis, que els permetrà gestionar el bar i la ter-rassa exterior durant un període que encara no s'ha determinat, segons va explicar l'alcalde de Linyola, Àlex Mases. El consistori durà a terme tasques de neteja dels espais, i estudiarà quins seran els nous usos que podria tenir l'equipament.

La Societat Cultural i Recreativa Ateneu es va constituir el 1932 amb les aportacions de diversos socis i ha estat du-rant diverses dècades seu de l’activitat cultural i social local.

Comentaris