L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig aprova el Pla local que ha de gestionar l’activitat juvenil

Els objectius d’aquest nou pla hi ha, promoure estils de vida saludables, donar suport a l’associacionisme juvenil i impulsar la participació amb activitats que els empoderin
Activitats del jovent a Vilanova de Bellpuig @AjVilanova
photo_camera Activitats del jovent a Vilanova de Bellpuig @AjVilanova

L’Ajuntament de Vilanova de Bellpuig ha aprovat el Pla Local de Joventut 2022-2025, una eina que marca les directrius que hauran de seguir les polítiques juvenils municipals en els pròxims anys. El document, que s’ha redactat amb el suport del Consell Comarcal del Pla d'Urgell, busca millorar la qualitat de vida dels nois i les noies i fomentar-ne la participació activa en les activitats que es fan al poble. Així mateix, aposta per una feina transversal amb altres àrees municipals per tal que en els seus serveis i projectes tinguin en compte el jovent.

En els últims anys, l’equip de govern ha treballat en aquesta línia, dinamitzant el carrer com a espai d’acció juvenil amb concerts i espectacles teatrals i reformant la biblioteca perquè es converteixi en un punt de trobada que aculli activitats formatives i de lleure destinades a la població més jove.

Entre els objectius d’aquest nou pla hi ha, promoure estils de vida saludables, donar suport a l’associacionisme juvenil i impulsar la participació amb activitats que els empoderin. Enguany també s’han programat activitats per a dinamitzar la pista de patí, un torneig de futbol sala i el Concert de l’Estelada. Aquest pla s’ha fet amb la participació del teixit associatiu, social i juvenil del poble.

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement