L’església de Sant Joan Baptista del Palau d’Anglesola recupera el culte després de dos anys

Segons Francesc Balcells, està previst obrir el temple el 3 de febrer en el marc de la Festa Major de Sant Blai, i el dia 5 se celebrarà el concert de Pop Piano Quartet
Treballs en l'església del Palau d'Anglesola ©Territoriscat
photo_camera Treballs en l'església del Palau d'Anglesola ©Territoriscat

Els parroquians de l’església de Sant Joan Baptista del Palau d’Anglesola podran tornar a participar en els cultes després de dos anys. Segons explica l’alcalde del Palau, Francesc Balcells està previst obrir el temple el 3 de febrer en el marc de la Festa Major de Sant Blai, i el dia 5 se celebrarà el concert de Pop Piano Quartet per commemorar la restauració de l’església parroquial.

Treballs en l'església del Palau d'Anglesola ©TerritoriscatBalcells afegeix que el temple es va tancar l’agost del 2019 en produir-se un despreniment al sostre. Tot i que es van dur a terme les reparacions, va continuar tancat per afrontar una reforma seriosa de tot l’edifici amb l’objectiu de reforçar l’estructura i renovar el paviment per així corregir les humitats del terra, aprofitant l’actuació també es va reformar l’il·luminat del recinte.

Les obres han suposat una inversió de 305.828 euros que s’han finançat amb les aportacions de la Diputació de Lleida (100.000 euros), Generalitat Cultura (47.087 euros), Bisbat de Solsona (71. 870 euros), Parròquia (71.870 euros) i l’Ajuntament (15.000 euros).

Durant aquests mesos la parròquia ha hagut de dur a terme els actes litúrgics en equipaments municipals, com el pavelló poliesportiu o el centre cultural.

Comentaris