L'ateneu Golmesenc commemora 9 anys d'activisme social i cultural

El Centre Cívic de Golmés acollirà la commemoració i els participants podràn gaudir d'un tast de caves del Celler Carles Andreu
Cartell 9è aniversari Ateneu Golmesenc
photo_camera Cartell 9è aniversari Ateneu Golmesenc

L’Ateneu Golmesenc commemora enguany el seu novè aniversari. Nascut el 2013, quan un grup de persones es van unir arran del programa solidari ‘La Marató’ de TV3, l’Ateneu Golmesenc es va constituir amb la intenció de vehicular les expressions artístiques del poble i la comarca, vinculant-les entorn de la llengua i la cultura catalana.

Centre Cívic de Golmés
Centre Cívic de Golmés

Per tal de compartir la celebració amb veïns i simpatitzants de l'entitat, han organitzat per aquest divendres una festa que tindrà lloc al Centre Cívic de Golmés a les vuit del vespre, i que tindrà com a eix central un tast de caves Carles Andreu, de Pira. L'organització de l'Ateneu Golmesenc sortejarà entre els assistents un lot de productes del celler de la Conca de Barberà.

Celler Carles Andreu de Pira
Celler Carles Andreu de Pira

El Celler Carles Andreu conrea varietats tradicionals com el macabeu, la parellada i el trepat. D’aquesta darrera, va ser un dels precursors de la seva revalorització.

La celebració ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Golmés, l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) de la Diputació de Lleida, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC)

L'Ateneu Golmesencs, ha estat un dels dinamitzadors socials i culturals més actius del municipi del Pla d'Urgell durant una dècada. L'entitat ha organitzat multitud d’activitats, com xerrades, concerts, clubs de lectura, maridatges, representacions de teatre, etc. El projecte continua amb els mateixos objectius amb es que es va crear, intentant aconseguir la unió entre els veïns i fomentar la participació i les col·laboracions d’altres persones, entitats i institucions per promocionar la cultura.  

Cartell 9è aniversari Ateneu Golmesenc
Cartell 9è aniversari Ateneu Golmesenc

 

Comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement