Lliurament de premis de la desena edició de la gimcana lingüística Ai, quin embolic!

En aquesta edició van participar en la iniciativa cultural 256 alumnes i 102 persones en la categoria de públic general
Pompeu Fabra “Ai, quin embolic!”
photo_camera Alumnes del Pompeu Fabra que van participar “Ai, quin embolic!”

El Servei de Català i Mollerussa Comercial impulsen des de fa 10 anys  la gimcana lingüística “Ai, quin embolic!”. Per aquest motiu, es va incrementar la dotació econòmica que acostumava a lliurar en les altres edicions. 

Els organitzadors van visitar els quatre centres educatius de la capital del Pla d’Urgell per lliurar els premis de l’edició d’enguany. Les escoles Mestre Ignasi Peraire, Pompeu Fabra, Arrels i el Carme van rebre un xec de 50 molleuros per invertir en material escolar, gentilesa de Mollerussa Comercial, pel sol fet d’esperonar els alumnes a participar en la gimcana. I un alumne de 5è i un altre de 6è de cada escola van ser obsequiats amb un joc de taula per formar paraules en català, obsequi del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, i un val de 25 molleuros.  

Alumnes de Les Arrels “Ai, quin embolic!”
Alumnes de Les Arrels “Ai, quin embolic!”
Ignasi Peraire “Ai, quin embolic!”
Ignasi Peraire “Ai, quin embolic!”
Alumnes del Carme “Ai, quin embolic!”
Alumnes del Carme “Ai, quin embolic!”

A més a més, en grups de cinc els alumnes van haver de resoldre un paraulògic in situ. Un grup de 5è i un de 6è de cada centre es van endur entrades per al cinema, cedides pel Circuit Urgellenc.

Consell Comarcal es van lliurar els 4 premis al públic general, 25 molleuros i un joc de taula en català. En aquesta edició van participar en la iniciativa cultural 256 alumnes i 102 persones en la categoria de públic general.

Públic general gimcana lingüística “Ai, quin embolic!”
Públic general gimcana lingüística “Ai, quin embolic!”

Comentaris