Miquel Pueyo visita la passarel·la que la Paeria de Lleida va cedir al Palau d'Anglesola  

La passarel·la s’ha batejat amb el nom de Pas de Cappont, per recordar el barri lleidatà d’on procedeixen les estructures després que hi restessin durant 25 anys
Miquel Pueyo i Francesc Balcells descobreixen el non del pont @JosepA.Pérez
photo_camera Miquel Pueyo i Francesc Balcells descobreixen el non del pont @JosepA.Pérez

El Paer en cap de Lleida, Miquel Pueyo va visitar aquest dijous la passarel·la que la capital del Segrià va cedir al municipi del Palau d'Anglesola per instal·lar-la en la séquia dels Canals d'Urgell que discorre pel terme. 

Miquel Pueyo i Francesc Balcells recorren a peu un tram de la via verda @JosepA.PérezL’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, amb l’alcalde d’aquesta localitat, Francesc Balcells, van inaugurar el pont que s’ha batejat amb el nom de Pas de Cappont, per recordar el barri lleidatà d’on procedeixen les estructures després que hi restessin durant vint-i-cinc anys. Pueyo ha destacat la col·laboració entre ambdós ajuntaments per acordar la destinació dels dos trams de passarel·la, estretint així els vincles amb el territori i donant sortida a aquest material perquè es pugui reaprofitar.

Francesc Balcells va explicar que l’estrena del nou pas s’ha fet amb una cursa-caminada, organitzada pels atletes i Club Esportiu del Palau d’Anglesola dins els actes de la festa major de la població. El recorregut, d’uns 5 quilòmetres i amb la sortida i l'arribada al camp de futbol, ressegueix un tram de la banqueta del canal per tornar per l’altra banda. D’aquesta manera, es passa pel Pas de Cappont. La instal·lació d'aquesta primera estructura ha comptat amb la participació dels nois i noies de Fet a JOVA. En aquest voluntariat d’estiu, els i les joves van preparar les bases de formigó a pic i pala, han encofrat, han netejat i han tornat a pintar la passarel·la.

Comentaris