Mollerussa enceta el programa del Casal per la Gent Gran amb una vintena d’activitat

s’han dut a terme algunes actuacions de millora en l’equipament per tal d’aconseguir més confortabilitat per un col·lectiu al qual ha afectat considerablement la situació sanitària i preventiva
Els usuaris del Casal de la gent gran visiten  l'INS Mollerussa
photo_camera Arxiu, activitats al Casal de la Gent Gran de Mollerussa @Territoriscat

L’Ajuntament de Mollerussa té previst recuperar l’activitat del Casal de la Gent Gran en dues fases, la primera serà a partir del 6 de setembre per tal que els usuaris recuperin les relacions que s’havien suspès des de l’inici de la pandèmia.

Marc Solsona, i Anna CarnéA partir del 4 d’octubre començarà l’activitat habitual que enguany compta amb una vintena de propostes d’àmbits molt variats, entre els quals destaca la Musicoteràpia, que impartirà la professora de l’Escola Municipal de Música, i Màster en aquesta especialitat Marta Marín. El programa es completarà amb ball-teràpia així com un taller interactiu de narració d’històries, un de punt de creu i un de treballs manuals. Així mateix, també s’ha equipat una sala  amb 5 ordinadors nous que permetran oferir al mateix equipament els cursets de nivell inicial i avançat en informàtica.

Segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona s’han dut a terme algunes actuacions de millora en l’equipament per tal d’aconseguir més confortabilitat per un col·lectiu al qual ha afectat considerablement la situació sanitària i preventiva.

Les inscripcions es faran del 6 al 17 de setembre al web municipal, o al telèfon 973 71 23 76 o al mòbil 696 967 677.

Comentaris