Mollerussa ‘es ven l’ànima a Luci’ empesa per la Colla dels 50 i més

El col·lectiu mollerussenc va estrenar el sisè musical sota la batuta de Joaquim Fabrés, els dies 28, 29 i 30 d’octubre, recaptant diners per la Marató de TV3

Representacií del musical LUCI, Colla dels 50 i més Mollerussa
photo_camera Representacií del musical LUCI, Colla dels 50 i més Mollerussa

Amb les localitats exhaurides la Colla dels 50 i més van estrenar el cap de setmana el musical “Luci”, el sisè espectacle que el col·lectiu mollerussenc estrena i que en destina els beneficis a la Marató de TV3.

Joaquim Fabrés preparant LUCI al Palau d'Anglesola ©MollerussaTV
Joaquim Fabrés preparant LUCI al Palau d'Anglesola ©MollerussaTV

Han estat tres dies d’espectacle, 28 al 30 d’octubre, al Teatre L’Amistat, en la línia de les anteriors edicions, combinant la fórmula de música, ball i teatre amb el clar objectiu de divertir al públic assistent. L’espectacle que va tornar a idear i dirigir Joaquim Fabrés ha hagut d’esperar tres anys a pujar a l’escenari, després de la crisi sanitària. Hi han participat una setantena de persones entre els actors, alguns trepitjant l’escenari per primer cop, col·laboradors i tècnics.

Arxiu de la Colla dels 50 i més
Arxiu de la Colla dels 50 i més ©Territoriscat

El col·lectiu Colla dels 50 i més el va impulsar el mateix Fabrés, animant als primers aficionats l’any 2015 per representar “El Musical dels Musicals”, l’èxit va animar a més espontanis a preparar “The Fiftys Club” el 2016, va continuar “Eurovisió” el 2017, “Amb H d’història” l’any 2018 i “Una vegada hi havia un Rei” l’any 2019.

Comentaris