Mollerussa prepara les bases del concurs d’idees per remodelar el parc municipal

L’Ajuntament sotmetrà a consulta popular els projectes que se seleccionin com a més interessants i adients a la funcionalitat de l'espai
Parc Municipal de Mollerussa ©JosepAPérez
photo_camera Parc Municipal de Mollerussa ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Mollerussa està desplegant les actuacions que han de permetre la remodelació del Parc Municipal, es van substituir els jocs infantils i pròximament se suprimirà la bassa de les aus.

Parc Municipal de Mollerussa 1
Parc Municipal de Mollerussa ©JosepAPérez

L’Ajuntament de Mollerussa ultima les bases de la licitació del concurs d’idees per la remodelació del Parc Municipal i la piscina que es troba en desús en el recinte. El consistori va incloure diverses partides en el pressupost d’enguany per aquest projecte, una partida de 55.000 euros ja es va executar per substituir els jocs infantils.

El consistori reserva 36.000 euros per cobrir la bassa de les aus, una obra que es durà a terme al mes de setembre.  Un cop s’hagin resolt els projectes presentats, l’Ajuntament els sotmetrà a consulta popular per tal que els mollerussencs i mollerussenques puguin dir la seva.

Piscina en desús que s'inclourà en el projecte ©JosepAPérez
Piscina en desús que s'inclourà en el projecte ©JosepAPérez

Segons l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el procés d’idees i selecció es preveu que es pugui desplegar aquest mateix any. L’Ajuntament va haver de suprimir la bassa de les aus a principi d’any per un tema normatiu. L'espai s'havia de catalogar com a nucli zoològic, la qual cosa el consistori no va voler assumir, al que s'afegia els continus actes vandàlics que es produïen amb els animals i aus del recinte.

Comentaris