Una cinquantena de voluntaris participen en un concurs per netejar el terme del Palau

Durant tot el cap de setmana, al balcó de Casa de la Vila ha lluït la bandera de la Creu Roja en agraïment a la gran tasca de l'entitat i del seu voluntariat. L'acció ha coincidit en el dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja
El Palau, jornada Lets Clean Europe 2021 @ElPalau
photo_camera El Palau, jornada Lets Clean Europe 2021 @ElPalau

Una cinquantena de voluntaris del Palau d'Anglesola han participat aquest diumenge en l'edició del Lets Clean Europe 2021, una iniciativa que ha permès recollir al voltant de 400 quilos de diferents tipus de deixalles, pel terme municipal. La matinal s'ha inaugurat amb un taller participatiu de sensibilització sobre la problemàtica que tenim amb els plàstics, que ha impartit l'associació per a la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN).

El Palau, jornada Lets Clean Europe 2021La convocatòria de l'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha permès recollir 75 quilos de plàstic, 80 quilos d'envasos, 41,5 quilos de vidre, 3,5 quilos de paper, i 101 quilos de resta. Si hi sumem els 60 quilos que van recollir els infants de 2n cicle l'escola Arnau Berenguer, sumen 361,5 quilos de deixalles que en aquests moments ja no formen part del paisatge del Palau.

La recollida s'ha organitzat com un joc competitiu, en petits grups. Al final, però, tots els participants han rebut un obsequi i cada família s'ha endut un "padaler" i una ampolla d'oli ecològic gentilesa de l'ONG Trenca.

El Palau, l'escola Arnau Berenguer parrticipa en la neteja del terme 1De fet, qui hi ha guanyat en tota la iniciativa és el municipi, que ara fa més goig que mai. Sisquere es conservi així per força temps, ha destacat l'alcalde del Palau d'Anglesola, Francesc Balcells.

Dia mundial de la Creu Roja

D'altra banda, durant tot el cap de setmana, al balcó de Casa de la Vila ha lluït la bandera de la Creu Roja en agraïment a la gran tasca de l'entitat i del seu voluntariat. L'acció ha coincidit en el dia Mundial de la Creu Roja i la Mitja Lluna Roja.

El Palau, Diada de la Creu Roja

Comentaris