La piscina coberta de Mollerussa prepara temporada a partir del febrer, després de les obres de remodelació

Amb l’actuació que es du a terme el consistori de la capital del Pla d’Urgell preveu un estalvi energètic global del 32%, una xifra que representa poder amortitzar la inversió local en el termini de quatre anys
Equips remodelats a la piscina coberta de Mollerussa ©JosepA.Pérez
photo_camera Equips remodelats a la piscina coberta de Mollerussa ©JosepA.Pérez

Segons els terminis que va establir l’Ajuntament de Mollerussa, la piscina coberta podria restablir l’activitat habitual el dia 19 de febrer, un cop finalitzin les obres de remodelació aquest mes de gener. Tot i els inconvenients que ha ocasionat el subministrament dels materials, les obres segueixen el ritme previst per poder començar a omplir les basses i comprovar el correcte comportament dels nous equipaments que s’hi han instal·lat.

Piscina Coberta Mollerussa, equipaments tècnicsL'Ajuntament de Mollerussa va adjudicar per un preu de contracte de 252.501 euros una xifra que es finançarà en el 70% pel Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC), i 80.000 euros de fons propis del consistori mollerussenc.

L’equipament va tancar la temporada a l’estiu i les obres es van iniciar al mes d’octubre

Piscina Coberta Mollerussa @TerritoriscatAmb l’actuació que es du a terme el consistori de la capital del Pla d’Urgell preveu un estalvi energètic global del 32%. Aquest percentatge es traduirà en una reducció de la factura de llum i gas del 26 % anual una xifra que representa poder amortitzar la inversió local en el termini de quatre anys. 

La darrera actuació feta en aquesta instal·lació, va ser el 2013 amb la renovació de la coberta amb la substitució de les 117 bigues.

Comentaris