El professor de la UdL Màrius Bernadó inaugura el curs de l'Aula d'Extensió Universitària

L'Associació Aules d'Extensió Universitària Guiu Clara de Mollerussa inaugura el curs 2015-2016, amb una oferta de 27 activitats, i una matrícula que supera els dos-cents alumnes.

Classe Inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària Guiu Clara 2
photo_camera Classe Inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària Guiu Clara

Aquest dilluns, el professor d'Història de la Música de la UdL Màrius Bernadó va impartir la classe inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària Guiu Clara de Mollerussa, amb l'exposició sobre el compositor i pianista Enric Granados. Bernadó va fer una exposició sobre la vida i trajectòria del músic, d'origen cubà, que va néixer a Lleida de manera circumstancial, a causa del fet que el seu pare, que era militar, els van destinar a Lleida. Un artista que al marge del seu gran èxit, va morir jove en unes circumstàncies tràgiques. En un naufragi es va ofegar, quan intentava salvar a la seva esposa, que també va morir.

Classe Inaugural de l'Aula d'Extensió Universitària Guiu ClaraL'acte inaugural va comptar amb la presència de l'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, la consellera comarcal Rosalia Carnicé, i la presidenta de l'Associació d'Aules l'Extensió Universitària Guiu Clara Tere Grañó,

La proposta formativa del curs 2015-2016 comptarà amb 27 activitats de matèries variades que van des de la literatura, l'astronomia, el dret, la geografia, la filosofia o l'arqueologia, entre altres. En aquest curs l'Aula compta amb una matrícula que supera els dos-cents inscrits, de Mollerussa i del Pla d'Urgell.

Les classes tenen lloc els dilluns a les cinc de la tarda en el Centre Cultural de Mollerussa.

Podeu consultar i descarregar la programació del curs 2015-2016 de les Aules d'Extensió Universitària

Comentaris