Qualitat del servei i comoditat dels usuaris, objectius de la Lan Party de Mollerussa

Participants en la Land Party Mollerussa
photo_camera Participants en la Land Party Mollerussa

L'organització de la Lan Party de Mollerussa aposta per oferir un servei de qualitat als participants més que pensar en el creixement de la participació, segons ha explicat Eduard Roca, membre de l'associació que impulsa la trobada de cibernautes. Segons Roca les dimensions actuals permeten una convocatòria que pot rondar o superar els 700 participants com enguany.

Les dimensions actuals permeten gestionar la trobada i oferir als participants comoditat per gaudir del cap de setmana de connectivitat

Organitzadors de la Lan PartyL'alcalde i president de Fira Mollerussa, Marc Solsona ha explicat aquest dissabte en el decurs de la visita a la trobada, que al marge dels participants l'esdeveniment tecnològic s'obre a la ciutat amb activitats com l'espai Kids, que van visitar el divendres més de 200 joves de sis centres educatius. Solsona també a afegit l'aposta per ampliar i renovar continguts, ficant per exemple la Micro Drone Party habilitada com a novetat en aquesta edició.

Land Party Mollerussa 2019El director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure ha destacat també el saló expositiu present al certamen, amb empreses vinculades al sector tecnològic i que completen la visita del públic que es desplaça al Recinte Firal. El certament es clausurarà aquest diumenge a partir de les tres de la tarda.

Visita dels escolars a la Lan Party de MollerussaLa Lan Party va arrencar dijous, per als més impacients de prendre posició de la xarxa mollerussenca. El divendres van arrencar les activitats obertes al públic com la MLP Kids, una iniciativa que va néixer fa quatre anys, dirigida a les escoles. Enguany han visitat la trobada tres grups de 50 nens cadascun de 5è i 6è de Primària, procedents dels centres de Mestre Ignasi Peraire i Pompeu Fabra de Mollerussa. Aquests alumnes han estat acompanyats per membres de l'organització que els han ensenyat què és una lan party així com el seu contingut i funcionament.

Land Party Mollerussa 2019De les novetats de l'edició d'enguany, s'ha portat a terme una Hackathon amb la participació dels quatre instituts de Mollerussa, amb 4 equips per cada centre i de 4 alumnes d'ESO per equip. La prova, ha consistit en una competició de programació amb llenguatge Scratch, proposant als participants un repte el qual havien de superar en un temps de dues hores. Atenint-se a uns barems de puntuació, els mateixos professors han estat els jutges de la competició, en la qual s'han proclamat guanyadors l'equip format per Raul Buzenco, Guillem Giménez, Pol Miró i Ot Grau, de l'institut La Serra de Mollerussa.

Comentaris