Emprenedors de la província de Lleida oferiran una jornada gratuïta a Bell-lloc

Imatge de l'acte de presentació de la jornada gratuïta d’emprenedoria jove
photo_camera Imatge de l'acte de presentació de la jornada gratuïta d’emprenedoria jove

La Incubadora d’Empreses de Bell-lloc acollirà, el dissabte 24 de novembre, una jornada gratuïta d’emprenedoria. La jornada està organitzada conjuntament amb la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament, i amb el suport de la Diputació de Lleida.

La inauguració de la jornada es farà a les 9.30 hores i estarà presidida per Carles Palau, alcalde de Bell-lloc, Miquel Amorós, regidor de Joventut, i Joan Santacana, director dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, mentre que la cloenda, programada per les 13.30 hores, comptarà amb la participació de Carles Palau i d’Esperança Casas, coordinadora territorial de Joventut a Lleida.

El joc d'emprendre per millorar el món

La jornada durà per títol El joc d’emprendre per millorar el món i s’articularà en diferents ponències i taules rodones. Pel que fa a les xarrades, aniran a càrrec de dos ponents de prestigi dins el món de l’emprenedoria, com són Miquel Nadal (Emorganizer) i Àngel Fulquet (Gamifications Games).

Aquesta jornada està adreçada especialment als joves, però hi pot participar qualsevol persona interessada en la temàtica

La primera ponència tractarà sobre Neuroproductivitat i emprenedoria jove, mentre que la segona parlarà de Gamificació i emprenedoria.

L'experiència personal dels emprenedors

Pel que fa a les taules rodones, els participants, tots d'arreu de la província de Lleida, explicaran les seves vivències com a emprenedors, les seves idees i els seus projectes. La primera, estarà relacionada amb el sector dels videojocs i hi intervindran Jesús Bosch (Starloop Studios-Lleida), Jordi Antonijuan (Dabadu Games-Cervera) i Manuel Usero (Computer Games Artist-Tàrrega). La segona, donarà veu a emprenedors joves de diversos sectors i comptarà amb la participació de John Armin (Intech3D), Laia Martínez (Ingenia Moments), David Vara (Blueindic Solutions), Ricard Bordalba (RBF-Automation) i Juliana Fernandes (Angá Shop).

Les inscripcions es poden fer en línia fins el 22 de novembre

Comentaris