La banda Destil·lats JF presenta el nou CD a Miralcamp

El Casal Cultural Josep M. Solé i Sabaté de Miralcamp serà l'escenari, aquest dissabte, de la presentació del CD No tinc epitafi, de la banda Destil·lats.

la banda va enregistrar el disc a Cal Marina d'Anglesola
photo_camera la banda va enregistrar el disc a Cal Marina d'Anglesola

presentacio-cdMiralcamp tornarà a destil·lar bon rock & roll, i mai millor dit, ja que la banda, amb orígens del Pla d'Urgell, Destil·lats, presentarà aquest dissabte el nou CD que porta per títol Epitafi. El Casal Cultural Josep M. Solé i Sabaté, serà l'escenari del concert de presentació, en el que els amfitrions comptaran amb la companyia de Sonotone Q, a dos quarts d'onze.

El disc es va enregistrar en directe a Cal Marina d'Anglesola l'11 de juliol, va comptar amb la col·laboració de la percussió de Josep M. Viola i la guitarra de Josep M. Gordillo, que acompanyaven als membres de la banda, Joan Romeu, bateria, Emma Ulibarri veu, Magí Prats, guitarra i veus, Miquel Gaya, baix i Joan Francesc, guitarra i veu.

Destil·lats és un projecte que va més enllà de la música i que és una suma de complicitats. Jordi Giribet va posar un parany a la banda, gairebé obligant-los a enregistrar un concert en directe amb cançons pròpies. Els Sonotone Magí Prats, Joan Romeu i Miquel Gaya van empènyer l'altre Sonotone Joan Francesc Dalmau a treure a la llum 20 composicions inèdites que es fotien de fàstic en calaixos i cintes de cassette després que abandonés la seva carrera de cantautor.

Emma Ulibarri va accedir a posar la seva veu a les cançons. Per si no n'hi hagués prou, Josep M. Gordillo i Josep M. Viola amb qui Joan Francesc havia tocat feia segles quan eren Acynonix i Els Puntuals, van acceptar de col·laborar en el directe. Xesco Grau, Amadeu Pipó i Marc Armengol no van poder participar en el directe, però les seves pistes van formar part de l'enregistrament. Carles Aguilera i David Casamitjana, van ser els encarregats de què el treball quedes polit a la perfecció, tècnicament parlant.

Comentaris