22.05.2022 |

La banda I-nuits presenta un tema del seu primer disc

I-nuits presentarà el disc el pròxim 16 de maig a Bellvís en el marc d'un concert – vermut i més endavant tenen previst fer-ho a altres municipis de les comarques de Ponent com Penelles o Sidamon, entre d'altres

La banda de Sidamon I-nuits
La banda de Sidamon I-nuits
La banda I-nuits presenta un tema del seu primer disc

Després d'una bona temporada de rodatge com a grup de versions de pop-rock alternatiu, la banda I-nuits va decidir entrar a l'estudi per enregistrar el seu primer treball discogràfic amb temes propis, una òpera prima titulada Em Rebel·lo  de la qual han fet un tastet pel públic amb el tema Les dones del carrer al qual acompanya un videoclip.

El grup I-nuits, que té la seva base a Sidamon, al Pla d'Urgell ha avançat aquesta cançó del seu primer treball, un tema amb un marcat missatge en clau feminista i de reivindicació del poder de la dona a la societat actual.

El disc que porta per títol Em Rebel·lo veurà la llum en els pròxims dies i inclou 5 cançons que la formació ha compost i treballat durant el darrer mig any aprofitant l'aturada de l'agenda de concerts a causa de la pandèmia. D'aquesta manera, I-nuits fa el salt al terreny de les cançons pròpies després d'iniciar-se com a banda fent versions de pop-rock alternatiu.

Enregistrat i mesclat a l'estudi El Zulo d'Almacelles, el primer disc d'I-nuits ha estat produït per Albert Gilabert (Üensdai i Noisedrome), d'El Traster de Mollerussa, i masteritzat a Catmastering de Manresa.

I-nuits presentarà el disc el pròxim 16 de maig a Bellvís en el marc d'un concert – vermut i més endavant tenen previst fer-ho a altres municipis de les comarques de Ponent com Penelles o Sidamon, entre d'altres.

 

I-nuits... Anna Bosch, veu, cors i lletres Oriol Bosch, guitarra acústica i elèctrica David Garcia, guitarra elèctrica Jordi Navés, baix i lletres Xavier Bonell, bateria Albert Gilabert, pandereta i teclats

La banda I-nuits presenta un tema del seu primer disc
comentaris