21.04.2021 |
Territoris.cat

Bellvís en peu de guerra pel decret de menjadors escolars

Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvís 1
Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvís
Bellvís en peu de guerra pel decret de menjadors escolars

El nou decret de menjadors que aplicarà el departament d'Ensenyament derivat de la normativa de contractes de l'administració pública, ha mobilitzat aquest dimarts a pares i docents de l'escola Joaquim Palacín de Bellvís. El centre educatiu del municipi del Pla d'Urgell, disposa d'un servei de menjador que gestiona directament l'AMPA de l'escola.

Concentració de pares, alumnes i docents de l'escola Joaquim Palacín de B ellvísLa comunitat educativa de Bellvís reclama poder continuar amb el mateix servei que duien a terme els pares i mares de l'escola, i per aquest motiu han convocat una mobilització que ha reunit a una gran quantitat de veïns a la porta de l'escola, on s'ha dut a terme la lectura d'un manifest amb el qual es pretén conscienciar a les famílies del que suposarà l'aprovació d'aquest decret.

En aquest sentit, ahir, el Departament d'Educació va rebre, a Lleida, una representació d'escoles i pares i es va comprometre a escoltar les demandes i a mirar de trobar una solució per poder adequar les directrius de la nova llei de contractació amb les demandes de gestió directa dels centres i pares implicats.

Bellvís en peu de guerra pel decret de menjadors escolars
comentaris