26.07.2021 |

La Biblioteca de Bellvís repeteix al cicle Lletres i vins enguany en línia

El programa intentarà lligar literatura i vi amb altres manifestacions culturals com la música o el teatre

Tertúlia a la Biblioteca Municipal de Bellvís amb Martí Gironell
Tertúlia a la Biblioteca Municipal de Bellvís amb Martí Gironell en el marc de la primera edició del Lletres i vins
La Biblioteca de Bellvís repeteix al cicle Lletres i vins enguany en línia

La Biblioteca de Bellvís participa per segon any al cicle Lletres i vins dins el projecte de Biblioteques amb DO, impulsat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El centre ha elaborat un programa que intenta acostar la cultura del vi a través d’altres arts. Durant el mes de febrer el públic es podrà connectar a les xarxes de la biblioteca i gaudir de les activitats programades que, a més, es podran maridar des de casa amb els vins del Celler Cal Cabo de Sant Martí de Maldà. Per fer-ho, les persones interessades s’hauran d’inscriure trucant al telèfon 682 77 46 24.

L’activitat transversal serà un concurs fotogràfic Vinstagram, que permetrà guanyar un lot cultural amb vins per totes aquelles persones que publiquin una imatge a Instagram relacionada amb el vi i les lletres. Les bases es troben a la web de l’Ajuntament i a la biblioteca. Hi ha temps per participar-hi fins al 28 de febrer.

Totes les activitats es projectaran a YouTube, Instagram i Facebook i seran gratuïtes i obertes a tothom.

L’11 de febrer arrencarà la programació en línia amb un vídeo de Rosa Bisa, qui explicarà la història del celler Cal Cabo i les característiques dels seus vins, acompanyada de la lectura de fragments literaris. Es podran seguir les explicacions amb els vins que s’escullin. L’activitat és només per a adults i té una inscripció prèvia de 5 euros.

Un concert maridat amb vins seguirà la programació el dijous 18 de febrer a les 20 hores. Serà una actuació en línia amb Tal Cual, Sefa & Guti Duet des de la Biblioteca de Bellvís. Qui vulgui maridar-la amb vins, podrà inscriure’s al tast per 5 euros.

El monòleg Dionís Nu el dimecres 24 i l’activitat infantil Pintem un gotim a càrrec de Solaç Centre tancaran la programació del Lletres i vins a Bellvís. Pel taller infantil, s’entregarà un kit durant el mes de febrer amb un tutorial perquè la quitxalla pugui dur-ho a terme des de casa.

La Biblioteca de Bellvís repeteix al cicle Lletres i vins enguany en línia
comentaris